Βρεφική και Νηπιακή Κολύμβηση στη Θεσσαλονίκη από 6 μηνών έως 3,5 χρονών

Όσο πιο νωρίς …… τόσο πιο καλά !!!

Tο Star Pool Center είναι το μοναδικό κολυμβητικό κέντρο στην Θεσσαλονίκη που διαθέτει εξειδικευμένη πισίνα και εγκαταστάσεις, αποκλειστικά για Baby Swimming. Οι εγκαταστάσεις μας πληρούν υψηλά επίπεδα καθαριότητας , υγιεινής και ασφάλειας. Ο καθαρισμός της πισίνας γίνεται με Όζον και ελέγχεται ηλεκτρονικά.

Στο πρόγραμμα BABY SWIMMING συμμετέχουν οι γονείς με τα βρέφη τους – ηλικίας από 6 μηνών έως 3,5 χρονών- υπό την καθοδήγηση ειδικευμένου εκπαιδευτή. Υπάρχουν ωράρια όλη τη μέρα και για κάθε μέρα. Οι εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο.

Όλοι οι εκπαιδευτές μας είναι καθηγητές φυσικής αγωγής, πλήρως εκπαιδευμένοι στη βρεφική κολύμβηση, κάτοχοι πτυχίου ναυαγοσωστικής. Είναι παιδαγωγοί με μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και η εκμάθηση πραγματοποιείται σε ένα εξαιρετικά θετικό και υποστηρικτικό περιβάλλον.

 

Τα τμήματα είναι αυστηρά ολιγομελή. Χωρίζονται σύμφωνα με την ηλικία και επιβλέπονται από τον προπονητή που βρίσκεται πάντα εντός της πισίνας.

Η τεχνογνωσία της βρεφικής κολύμβησης και η εκπαίδευση των προπονητών του προγράμματος baby swimming έχει γίνει από τη Μαργαρίτα Κοντζιά