Κολύμβηση τρόπος ζωής – τρόπος να ζεις

 

Οι υπεύθυνοι προγραμμάτων & λειτουργίας του κέντρου είναι άνθρωποι εξειδικευμένοι και αναγνωρισμένοι στον κλάδο της κολύμβησης, με πολυετή πείρα στο χώρο, γεμάτοι πάθος και αγάπη για το έργο τους, χρησιμοποίησαν τα καλύτερα μέσα, για να δημιουργήσουν το πιο σύγχρονο κολυμβητικό κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα.

Το κολυμβητήριο βρίσκεται στην περιοχή του Mediterranean Cosmos (Πυλαία, Θέρμη) σε μια έκταση 8,5 στρεμμάτων με 2 πισίνες, καφέ – αναψυκτήριο με υγιεινά προϊόντα διατροφής, κατάστημα κολυμβητικών ειδών και άνετο ασφαλτοστρωμένο parking.

Στο κολυμβητικό κέντρο, Star Pool Center, υπάρχουν προγράμματα για βρέφη, παιδιά και ενήλικες. Αυτό όμως που κάνει την διαφορά είναι ότι οι ίδιοι οι ιδρυτές παρέχουν τις υπηρεσίες τους μαζί με αναγνωρισμένους και έμπειρους προπονητές κολύμβησης με εξειδίκευση στις Ακαδημίες κολύμβησης με μεθοδολογία εκμάθησης μοναδική στην Ευρώπη.


ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΣ

Η αποστολή του Star Pool Center είναι να ενισχύσει την προσωπικότητα και τη φυσική ικανότητα των παιδιών, να κολυμπούν και να παίζουν μέσα από μια διαδικασία ανακάλυψης προσανατολισμού.

Η αποτελεσματική διδασκαλία, συνδυάζεται με ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον, για να βοηθήσει τους αθλητές – κολυμβητές να νιώσουν ευτυχισμένοι.


ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

1. Σεβασμός – Υποσχόμαστε να σεβόμαστε τα μέλη μας, τους συναδέλφους μας, την εταιρεία μας, και τους εαυτούς μας.
2.Ανάπτυξη – Θα λάβουμε τα αναγκαία μέτρα ώστε να εξελισσόμαστε τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.
3.Ασφάλεια – Θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε σε κάθε νέο μέλος την ασφάλεια και την άνεση.
4.Προθυμία – Θα κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να επιτευχθεί ο κύριος στόχος μας που είναι
η δημιουργία δια βίου αθλητών


ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος μας είναι μέσα από τα προγράμματα μας το κολύμπι να γίνει, για κάθε μέλος ένα νέος τρόπος ζωής.

Γιατί το κολύμπι δεν είναι μόνο διασκέδαση …είναι μια αναγκαιότητα.