Το STAR POOL CENTER στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που του αναλογεί σαν επιχείρηση απέναντι στην κοινωνία εφαρμόζει μια σειρά ενέργειες που αποσκοπούν στην συμβολή αντιμετώπισης περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων.

Συγκεκριμένα η επιχειρήση αποτελεί οντότητα η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται, επηρεάζεται και επηρεάζει τα δεδομένα της εποχής και τον χώρο δράσης της. Οφείλει επομένως να αναγνωρίζει την ευθύνη που της αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Το STAR POOL CENTER σέβεται τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας, τον σεβασμό προς τον άνθρωπο – την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών, τον σεβασμό στο περιβάλλον που κληρονόμησε και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής.


Σε αναπηρικά καροτσάκια αλλά και σε άλλα βοηθήματα για ανάπηρους “μετατρέπει” τα πλαστικά μπουκάλια και τα καπάκια τους το STAR POOL CENTER στο πλαίσιο μιας δράσης που ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια περίπου.

Με την βοήθεια των μελών μας και τον Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη συγκεντρώνονται συνέχεια μεγάλες ποσότητες στο χώρο μας και μετα μεταφέρονται και αποθηκεύονται σε χώρο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης που παραχωρήθηκε από το δήμο.

Το να σεβόμαστε τον εαυτό μας δίνει αξία στη ζωή του άλλου. Βοηθήστε εκείνους που για οποιονδήποτε λόγο βρέθηκαν σ’ ένα αναπηρικό αμαξίδιο, χαρίστε τους με το καπάκι του νερού σας, στιγμές ανεξαρτησίας.


STAR POOL CENTER – ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΠΑΤΑΚΗ


STAR POOL CENTER – ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ 2021 ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΑΚΙΛΤΣΙΔΗ


Green Star

Το Star Pool Center με σεβασμό στο περιβάλλον

● Το Star Pool Center σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με οικολογική συνείδηση.
● Σύγχρονη τεχνολογία θέρμανσης και ψύξης για μικρότερη κατανάλωση ενέργειας.
● Μοναδική πηγή ενέργειας η ηλεκτρική.
● Εναλλακτικές πηγές ενέργειας, ηλιακή και φυσικό αέριο.
● Βιολογικός καθαρισμός .
● Ισχυρή μόνωση σε πισίνα και κτηριακές εγκαταστάσεις για την μικρότερη απώλεια ενέργειας.
● Ο φωτισμός όλου του κέντρου θα γίνετε αποκλειστικά με φώτα LED μικρής κατανάλωσης.
● Απολύμανση νερού πισινών αποκλειστικά με Όζον.
● Υψηλός βαθμός ανακυκλωσιμότητας.